ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ

 

ΛΑΣΤΙΧΑ Η' ΒΑΡΗ;;;

Προφανώς έχετε ακούσει ή ξέρατε μέχρι τώρα πως τα λάστιχα είναι μόνο για ζέσταμα ή είναι για γυναίκες ή απευθύνονται σε αποκατάσταση τραυματισμοί. ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! Τα λάστιχα μπορούν συμβάλλουν τα μέγιστα στην ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ – αρκεί να τα εντάξετε στην καθημερινή σας προπόνηση ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΑΣΓΥΜΝAΣΤΗ - PERSONAL TRAINER.

Τα λάστιχα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως από τα ελεύθερα βάρη αντιθέτως πολλές φορές υπερτερούν αυτών. ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;; Το γεγονός ότι τα λάστιχα, σε αντίθεση με τα ελεύθερα βάρη, δεν βασίζονται στους νόμους της βαρύτητας για να παρέχουν αντίσταση, τα καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικά σε θέσεις όπου ένας αλτήρας ή μια μπάρα δεν «δουλεύουν» καθόλου. Παρέχουν δηλαδή, αντίσταση σε όλο το εύρος μιας κίνησης (οριζόντιο ή κάθετο), η οποία μάλιστα αυξάνεται προοδευτικά όσο τεντώνει το λάστιχο. Το χαρακτηριστικό αυτό, τα καθιστά ιδανικά για προπονήσεις οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, αλλά και προπονήσεις ενος ΑΡΧΑΡΙΟΥ εως και ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;;ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΚΛΕΨΙΜΟ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΥ(in tense) (ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ 'ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.!!ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ:ΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;;; ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ Ή ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!