Καλωσορίσατε!

Oνομάζομαι Σταύρος Σκλιάς. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981.Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία το διάστημα 2002-2003. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Aθλητισμού και του Fitness για περισσότερο από δέκα επτά χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρονται: κλασσικός αθλητισμός (στίβος), καλαθοσφαίριση (μπασκετ), γυμναστική με βάρη. Είμαι Certified Personal Trainer και στο website μου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους που εφαρμόζω στην προπόνηση, αλλά και άρθρα μου σχετικά με το fitness, το αδυνάτισμα και γενικότερα τη σωστή γυμναστική.

Είμαι NASM CPT personal trainer (National Academy of Sports Medicine) παγκόσμια πιστοποιημένος από την Αθλητιατρική Ακαδημία της Αμερικής με εξειδίκευση στην διορθωτική άσκηση CES (Corrective Exercise Specialist) και με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφή (Fitness Nutrition Specialist). Oι πιστοποιήσεις αυτές είναι αναγνωρισμένες από τον οργανισμό NCCA στην Αμερική αλλά και από την EHFA και την EREPS στην Ευρώπη ως EQFS Level.Οι πιστοποιήσεις αυτες κάνουν το πτυχίο της NASM να χρησιμοποιείται ως άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σε ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.

Παγκόσμια πιστοποιημένος FMS (FUNCTIONAL MOVEMENT SYSTEMS) instructor LEVEL 1/ LEVEL 2 στην αξιολόγηση λειτουργικής κίνησης ασυμμετριών και πρόληψης τραυματισμών ασκουμένων και αθλητών.

Επίσης, είμαι Certified Personal Trainer απόφοιτος της  A.F. STUDIES, κάτοχος των ακόλουθων διπλωμάτων:

  • Personal & Weight Trainer
  • Kettlebell Trainer
  • TRX Trainer
  • BOSU Trainer
  • FITBALL Trainer
  • Bris Techniques Specialist ( Body-re-integration-system )